logo-nlprogroep

zelf regie voeren op gezondheid en levensvreugde.

Contact opnemen:

Onze Trainers:

NLPro-Groep

Jan Duikerweg 12
1703DH Heerhugowaard

 

T. 06 - 502 472 63
E. info@nlpro-groep.com

jack-smit

Executive business coach,
NLP- trainer,
Hypnose Master Practitioner
en communicatiespecialist.

Als trainer vind ik het belangrijk dat je leeft wat je traint. Practice what you preach. Ook ik heb moeten leren vertrouwen op de kracht van NLP en Hypnose.

 

Het is nu mijn passie om alles uit het leven te halen wat erin zit en jou te helpen hetzelfde te doen. Neem geen genoegen met minder. Pak wat jou toekomt en volg je hart. Ik heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen met hetzelfde doel.

 

Just make it happen!

linda-commandeur
Business trainer en Virtual professional

 

De NLP Practitioner training van Jack Smit heeft mij heel veel gebracht en gegeven. Ik ben mezelf zo ontzettend dankbaar dat ik deze training mijzelf cadeau heb gegeven!

 

Ik ben de NLP Practitioner training gaan volgen om mezelf verder en anderen te ontwikkelen op zowel persoonlijk gebied als op zakelijk gebied. Ik ben vele malen rustiger van binnen en ik ben veel meer zeker van mezelf.

NLPro Groep

De NLPro-groep bestaat uit een groep professionals met elk hun eigen specialiteit, ondergebracht in verschillende afdelingen. Thema's als; Coaching, Vitaliteit, NLP en online leren behandelen we binnen de verschillende groepen.

Jack Smit is de drijvende kracht achter NLPro Groep.

Contact opnemen

Jan Duikerweg 12
1703 DH Heerhugowaard

T. 06 - 502 472 63
E. info@nlpro-groep.com